lördag 21 juli 2012

Två fotoutmaningsveckor senare...

Två fotoutmaningsveckor (först med Sticka mera sen Fotobrus) senare sitter jag med mängder av foton och inser att jag aldrig trodde det skulle kunna vara så här kul. Kul teman, noll press eller prestige, bara en lust att utmana mig själv och min lilla kamera som trots en bristfällig natur inte gav upp. Eftersom det är en handarbetsblogg har jag försökt inkludera det i bilderna men flera teman eller bokstäver har varit svåra och jag har tagit genvägar, tolkat långsökt och gjort för mycket. Som med min stickade craftivist-balaclava. Den hade jag gjort oavsett om jag hade deltagit i en utmaning eller inte - det är mitt sätt att i bruset visa det jag tycker med det jag kan...

Apropå Pussy Riot kan jag också meddela att en domstol i Moskva har beslutat att de anklagade kvinnorna som suttit i fängelse sedan mars förblir i häkte till januari 2013. Följ aktuell information hos Free Pussy Riot och skriv på vädjandet.

I det här sammanhanget känns det lite löjligt att visa bär men det är också en del av min verklighet och mitt bidrag till utropstecknet. Fler bidrag här. Tack för den här veckan Fotobrus och alla som tittat, kommenterat och reagerat!2 kommentarer:

Eva Trillian sa...

Livet är fullt av utropstecken ... det är bara att hålla i sig och hänga med i svängarna. Bäst tycker jag om hållplatserna :)... med picknick o slumrande vila, goda samtal och fina bloggar :) som din!

'ulliganen sa...

Ibland får man anstränga sig för att hänga kvar och då gäller det att påminnas om de där stoppen. Åh, det var precis den känslan jag fick av bilderna på din fina blogg. Vi ses här och där helt enkelt =) Tack igen.