måndag 18 juli 2011

Nyhetstorka

Sommar men ännu inte semester. Det går bra att jobba när vädret inte är det allra skönaste och semestern ändå kommer att bli ett enda stort flyttprojekt.

En solig dag på jobbet.
På hantverksfronten går det långsamt framåt men pärlplattningssuccén har hållit i sig och smittat av sig på de i min närhet. Jag har gjort glasunderlägg med körsbär på till en födelsedag, hjälpt till med att tillverka fotbollsmärken och mario-underlägg och pärlplatts-smyg-graffitiat kompisars badrum för att de skulle ha något trevligt att titta på under sina toalettbesök. Det var roligt och lite glada blev de nog iaf. =)

Ett av fotbollsmärkena presentplattades till en Liverpoolfantast. Vi valde att använda oss av fågeln tillsammans med facklorna istället för hela märket, med alla detaljer skulle vi behöva tillverka en stor som en affisch. I strykningsprocessen tappade jag partier som gjorde att vi efter flera försök bara plattade ihop alla delar på klisterpapper och monterade på kartong. Bra erfarenhet och till slut blev den faktiskt häftig.

You'll never walk alone.

Mario-underlägg, gjorda efter framgooglat mönster.

Testar att pärlplatta egna underlägg i lila och grönt med knutna nävar på. På bilden ser man också en underbar present från en liten som sparat den till mig i ett år för att han vet att jag gillar Lilla My, glas och badboll. Jag smälte. Och just ja. Jag har sprungit milen! =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, de blev mkt glada =) Snygga Mario-figurer också. Kram!

'ulliganen sa...

Haha, bra det. Man vet aldrig vad som kan hända med en (h)ulligan i närheten ;) Ja! Tänkte göra darktoad som en hyllning till mig själv. Hoppas du blir helt kry snart. KRAM!