torsdag 2 januari 2014

Recap 2013: inget bokslut i sikte

God fortsättning på det nya året!

Som vanligt finns det många saker kvar från det gamla året att visa. Hela hösten hade jag en bloggsvacka men befann mig definitivt på en topp stickningsmässigt.

Jag funderar på början av 2013 och det viktigaste från då är att nyårslöftet om att rensa ut i bokhyllan får fortsätta in i detta år. En favoritbok har jag gett bort till någon som kanske tar upp stickningen efter ett längre uppehåll och äldre böcker med mönster som varken är inspirerande eller stickbara är på väg bort. Löftet har definitivt fått mig att tänka till lite extra när det gäller att köpa mönsterböcker.


Här finns ännu ingen space invaders-tröja eller serievantar på mina stickor men jag har stickat fler plagg till mig själv i år än någonting annat. Okomplicerade flätor har gett mig lite mer mod men tvåändsstickningen minns jag tydligast och är mest sugen på att fortsätta utveckla under 2014. Jag broderade klart ytterligare en bautatavla (som visserligen följt med med från 2012), stickade spetssockar och efter en pipers hat har jag insett att jag måste sticka fler mössor till mig själv. Det allra bästa är ändå att jag börjat få nya, kreativa och generösa stickbekantskaper som jag hoppas få lära känna ännu bättre i år.


Jag läser inlägg från början av 2013 och inser att bloggandet är så underhållande att jag antingen ska anstränga mig lite eller lägga ner helt. Jag inser också att jag inte är trogen en teknik och testar allt utan att göra rätt men att jag är sämst på knitalongs. Nåja. Hoppas ni fått en bra start på det nya året och att fortsättningen blir ännu bättre!

2 kommentarer:

Liisa sa...

Trial & error är alltid bästa metoden! Fortsätt med det :) vi ses!

'ulliganen sa...

Haha, alltid =) Vi ses!