tisdag 23 augusti 2011

Semesterslut

Så här sista dagen på semestern känns det skönt att få sitta utomhus i sommarkläder med kaffe och troll. Det är väl som det alltid är med återgång till jobb efter semster men eftersom flytten gick mycket fortare än jag vågade hoppas och därmed förlängde min tid på semester är jag ändå nöjd. Nu väntar vi här i vårt nya "hemma" på lasset så vi kan ställa i ordning alla stora möbler och sen får det bli lite kvällsordnande framöver.

Ett rart välkomnande. 
Jag kan avslöja att den blåa hemlisen har blivit överlämnad till kollektivisen. Nu har hon ordentligt med raggsockar för vintern.

Runt runt. 
Mönstret är från Järbo Garn och stickas runt runt. När första sockan var klar blev jag missnöjd med tårna. Jag kunde inte ge upp efter att ha stickat så långt, så det var bara att repa upp, minska och avsluta tidigare än mönstret tyckte. Men missnöjd var jag och sockan fick ligga till sig ett par dagar tills jag mod att experimentera. Sockan saknar också häl, lite riskabelt eftersom den troligtvis slits lite mer när den töjs ut ojämnt. Ett experiment helt enkelt, men ett väldigt snyggt sådant om jag får tycka det själv. =)

Nu ska jag lyssna vidare på naturen!


Inga kommentarer: